Museum Rotterdam

Collectie

Brief met menu’s voor een “jongeluis diner vermoedelijk 32 personen” op 8 januari 1916, gericht aan mevrouw Stahl-van Hoboken

Beeld 1

Bekijk de collectie

Objectgegevens

titel Brief met menu’s voor een “jongeluis diner vermoedelijk 32 personen” op 8 januari 1916, gericht aan mevrouw Stahl-van Hoboken
beschrijving Enkel blad. Gedateerd 15 december 1915. Vermeldt twee menu's, met opgaaf van andere te leveren diensten, eetwaar etc. met prijzen, Voor een 'jongeluis diner vermoedelijk 32 personen' op 8 januari 1916. Gericht aan mevrouw Stahl-van Hoboken. Wit, tekst in paars getypt. Kopje van C. Ulrich & Zoon met kroontje.
trefwoorden brief, document, informatievorm
opschrift / merk "C. Ulrich & ZOON / Koninkl. Nederl. Koks, banketbakkers, Brood- en beschuitfabrikanten / ROTTERDAM / ..."
plaats vervaardiging Nederland, Rotterdam
datering 1915
technieken gedrukt, getypt
materiaal papier
afmetingen (cm) hg 27,3 / br 20,8
associatie Rotterdam, Stadscentrum, Stadsdriehoek, Leuvehaven, bakker, bakkerij, Ulrich, 8-1-1916, Stahl, Van Hoboken
inventarisnr. Museum Rotterdam 16110

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiƫle richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken