Museum Rotterdam

Collectie

Etiket van Molyn & Co Rotterdam voor export op Scandinavië met zwart-wit afbeeldingen van de fabrieken in Rotterdam en Overschie

Beeld 1

Bekijk de collectie

Objectgegevens

titel Etiket van Molyn & Co Rotterdam voor export op Scandinavië met zwart-wit afbeeldingen van de fabrieken in Rotterdam en Overschie
beschrijving Rechthoekig etiket, met boven en beneden zwart/wit aanzichten in vogelvlucht van de Molyn-fabrieken; beide prenten gescheiden door een tekstblok.
trefwoorden etiket, informatievorm
opschrift / merk Tekst: "Kannen bör opbevares paa et ikke for koldt sted og skal den efter bruken tillukes. Lakken maa ikke heldes tilbake. Kun de kanner, som er stemplet med hosstaaende merke, stammer fra vort Firma.". Merk: "MOLYN & Co. Rotterdam / N.V.SOCIETEIT TER VERVAARDIGING VAN VERNISSEN EN VERF WAREN". Ondertitels: "FABRIEK ROTTERDAM", "FABRIEK OVERSCHIE".
datering 1930 - 1950
technieken gedrukt
materiaal papier
afmetingen (cm) hg 15,0 / br 11,2
associatie arbeid, Rotterdam, Overschie, verffabriek, verf, Molyn
inventarisnr. Museum Rotterdam 42314

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiële richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken