Museum Rotterdam

Collectie

Kleurenkaart voor Motor-Moline slijplakverf met tweeënzeventig kleuren en met kaartje met uitgesneden autocarosseriemal van Molyn & Co Rotterdam

Beeld 1
Beeld 2
Beeld 3

Bekijk de collectie

Objectgegevens

titel Kleurenkaart voor Motor-Moline slijplakverf met tweeënzeventig kleuren en met kaartje met uitgesneden autocarosseriemal van Molyn & Co Rotterdam
beschrijving A: Rechthoekige vierslag gevouwen, full colour kleurenkaart met aan een zijde 72 kleurenstalen van autolakken en andere zijde twee kolommen met tekst en twee kolommen met illustratie (een auto in een garage en een Japanse vrouw met parasol, inzet een kleine zw/a afbeelding van een Hollandse molen in een polderlandschap); B: op een losse kaart een afbeelding van een auto in één van de gepresenteerde kleuren.
trefwoorden kleurkaart, folder, informatievorm
opschrift / merk Vz: "MOTOR / MOLINE / N.V. SOCIETEIT TER VERVAARDIGING / VAN VERNISSEN EN VERFWAREN / MOLYN & Co / ROTTERDAM / HOLLAND / Ao. 1828".
datering 1920 - 1940
technieken gedrukt
materiaal papier, verf
afmetingen (cm) a: hg 15,0 / br 53,3 / b: hg 8,2 / br 10,1
associatie Rotterdam, verffabriek, verf, Molyn, Japan, marketing
inventarisnr. Museum Rotterdam 42322-A-B

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiële richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken