Museum Rotterdam

Collectie

Zwart kunststof bord met aanduiding van de spreekuren van het Groene Kruis, het Oranje Groene Kruis en het Wit Gele Kruis

Beeld 1

Bekijk de collectie

Objectgegevens

titel Zwart kunststof bord met aanduiding van de spreekuren van het Groene Kruis, het Oranje Groene Kruis en het Wit Gele Kruis
beschrijving Zwart rechthoekig bord van kunststof, waarop met witte letters de spreekuren voor zowel zuigelingen als kleuters zijn aangegeven bij de diverse Kruisverenigingen. Onder elkaar zijn de spreekuren van het Groene Kruis, het Oranje Groene Kruis en het Wit Gele Kruis vermeld. Aan de linkerkant is het bijbehorende logo in kleur opgeplakt. Het kleuterspreekuur van het Oranje Groene Kruis is vermeld op een strook die op het oorspronkelijke bord is geplakt.
herkomst Thuiszorg Rotterdam
trefwoorden informatiebord, bord, informatievorm
opschrift / merk "SPREEKUREN / GROENE KRUIS / ZUIGELINGEN ... / KLEUTERS ... / ORANJE GROENE KRUIS / WIT GELE KRUIS ..."
datering 1955 - 1970
materiaal kunststof
afmetingen (cm) hg 44,9 / br 70,0 / dp 0,4
associatie Rotterdam, thuiszorg, kruisvereniging, vereniging, consultatiebureau
vorm & decoratie logo, beeldmerk
inventarisnr. Museum Rotterdam 86183

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiƫle richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken