Museum Rotterdam

Collectie

Blik met vast deksel met energiedrank, “Rotterdam, Pure Innovatie, Brandstof voor de geest”, rood en wit

Beeld 1

Bekijk de collectie

Objectgegevens

titel Blik met vast deksel met energiedrank, “Rotterdam, Pure Innovatie, Brandstof voor de geest”, rood en wit
beschrijving Rond blik met klemsluiting met tekst op rood fond. In goudkleurige cirkel beeldmerk van de Gemeente Rotterdam. Onderrand afgezet met vijfpuntige sterren.
herkomst In november 2009 kregen ambtenaren van de Gemeentewerken voor de eerste keer dit blikje energiedrank (rood), met de aansporing mee te denken over verbetering. Bij de tweede actie in november 2010 is de opdruk aangepast aan het nieuwe logo en de bedrijfskleuren van Gemeentewerken.
trefwoorden blik, houder
opschrift / merk Voorkant: "Rotterdam / PURE INNOVATIE / BRANDSTOF VOOR DE GEEST", "ROTTERDAMSCHE TALENTEN STRIJDEN OM EEUWIGE ROEM" [in cirkel]. Achterkant: "De prijsvraag voor alle Gemeentewerkers die een goed idee hebben en waar / collega's of de stad baat bij hebben. Doe mee met je idee en win fantastische / prijzen en eeuwige roem. Kijk voor meer informatie op Sjaan of stuur een mail / voor meer informatie naar goudenblikopener(a)gw.rotterdam.nl", "WAARSCHUWING: De inhoud van dit blik kan een stimulerend effect hebben / op uw creatieve geest. Wij raden u dan ook aan om bij het nuttigen van deze / drank te zorgen dat pen en papier klaar ligt. Schrijf uw idee op en doe mee!", "ENERGYDRINK MET TOEGEVOEGDE VITAMINES", ingrediëntenlijst, "Waarschuwing aan taurine- en cafeïnegevoelige personen: matig / gebruiken. Niet geschikt voor kinderen. (ED250-Nl)", "Koel bewaren, ijskoud serveren.", "Ten minste houdbaar tot: zie bodem.", / "Woest Communicatie Rotterdam - www.woest.nl" / "INH.: 250mle", "ProDrink". Bovenkant: "8L / 2908", "RXMR" [ingeslagen]. Onderkant: "P: 18.02.2009 20: 13 / BBE: 18.08.2010".
vervaardiger ProDrink / opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
plaats vervaardiging Nederland, Dordrecht
datering 2009
materiaal blik
afmetingen (cm) hg 13,5 / dm 5,0
associatie verpakken, reclame, drank, energie, Rotterdam, Gemeentewerken, innovatie, motivatie
vorm & decoratie logo, beeldmerk, verpakking
inventarisnr. Museum Rotterdam 90285

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiële richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken