Museum Rotterdam

Collectie

Helm voor gebruik op bromfiets, met bruin pluchen overtrek met twee oren, gedragen door koeriers van restaurants van “De Bezorgbeer”

Beeld 1

Terug naar “Beresterk”

Objectgegevens

titel Helm voor gebruik op bromfiets, met bruin pluchen overtrek met twee oren, gedragen door koeriers van restaurants van “De Bezorgbeer”
beschrijving Helm voor gebruik op bromfiets, overtrokken met bruin pluchen overtrek met twee oren, gedragen door koeriers van restaurants van "De Bezorgbeer" met transparant vizier en zwarte voering.
trefwoorden helm, hoofddeksel, beschermende_kleding, werkkleding, jongenskleding, kinderkleding, kledingaccessoire, kostuum
opschrift / merk "E13", "050118 / J-1773"
datering 2011
materiaal kunststof, metaal
afmetingen (cm) hg 33,0 / br 26,0 / dp met neergeklapt vizier 31,5
associatie arbeid, kleden, koerier, helm, beschermen, verkeer, brommer, bromfiets, jongen, Rotterdam, horeca, Bezorgbeer
vorm & decoratie kleding, fauna, dier, zoogdier, beer
inventarisnr. Museum Rotterdam 91128

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiƫle richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken