Museum Rotterdam

Collectie

Portret van Jessica en Henk en hun zoons Mika en Lennon in hun woonkamer aan de Levie Vorstkade op de Kop van Zuid, foto in de serie “Rotterdam 18:30” (fase 1)

Beeld 1

Vorig object Terug naar zoekresultaten Volgend object

Objectgegevens

titel Portret van Jessica en Henk en hun zoons Mika en Lennon in hun woonkamer aan de Levie Vorstkade op de Kop van Zuid, foto in de serie “Rotterdam 18:30” (fase 1)
beschrijving Portret van Jessica en Henk met hun beide zoons Mika en Lennon in hun woonkamer aan de Levie Vorstkade op de Kop van Zuid. De foto maakt deel uit van de serie "Rotterdam 18:30", waarin Malou van den Berg verschillende Rotterdammers fotografeerde op hetzelfde tijdstip op de plek waar zij zich veilig voelen, uitrusten, lachen en huilen: de woonkamer. De foto's laten zien dat wij achter de voordeur meer met elkaar gemeen hebben dan we soms denken. Met deze serie van 12 foto's studeerde Malou van den Berg in 2016 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.
herkomst Deze serie van 12 portretten is aangekocht met steun van het VSBfonds.
trefwoorden digitale_afbeelding, beeldmateriaal
vervaardiger Malou van den Berg (1988)
plaats vervaardiging Nederland, Rotterdam
datering 2016
materiaal digitaal
afmetingen (cm) nvt
associatie portret, wonen, woonkamer, thuis, Rotterdam, Feijenoord, Kop van Zuid, Levie Vorstkade
vorm & decoratie foto, persoon, vrouw, man, jongen
inventarisnr. Museum Rotterdam 91686-8

Beeldrechten: Public domain

Dit collectiestuk delen

Heeft u vragen? Ziet u een fout? Of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiƫle richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken