Museum Rotterdam

Collectie

Boodschappentas met blauwe handvatten, merchandise voor het Eurovisie Songfestival, dat als slogan ‘Sing Along City’ had en in het teken stond van diversiteit (‘Open Up’)

Beeld 1

Vorig object Terug naar zoekresultaten Volgend object

Objectgegevens

titel Boodschappentas met blauwe handvatten, merchandise voor het Eurovisie Songfestival, dat als slogan ‘Sing Along City’ had en in het teken stond van diversiteit (‘Open Up’)
beschrijving Het design van de tassen bestaat uit een medley van winnende liedjes en internationale vlaggen als een 'visuele muzikale wave' door de stad.
herkomst Citybranding & Citydressing Eurovision Song Contest - Host City Rotterdam 2021.
trefwoorden boodschappentas, tas, houder
vervaardiger ontwerp: Studio VollaersZwart / Pepijn Zwart
datering 2020 - 2021
materiaal kunststof, plastic
afmetingen (cm) hg 57,0 / br 43,0 / dp 14,5
associatie Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Rotterdam Ahoy, Songfestival, Sing Along City, event, muziek, citymarketing, citydressing, COVID-19, Corona, pandemie, Rotterdamse ontwerper, merchandising, diversiteit, Open Up, LHBTQI, toerisme, souvenir, circulaire economie, duurzaamheid, Europa, Studio VZ
inventarisnr. Museum Rotterdam 92015-1.B

Beeldrechten: Creative Commons by-sa licentie

Dit collectiestuk delen

Ziet u een fout in de omschrijving of heeft u aanvullende informatie over dit object? Laat het ons weten

Museum Rotterdam kan geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen.

Het museum is opgenomen in het Museumregister Nederland en volgt de officiƫle richtlijn voor museaal handelen zoals beschreven in de Ethische Code voor Musea. Om belangenconflicten te voorkomen mogen museummedewerkers geen uitspraken doen over de waarde van voorwerpen. Hiervoor kunt u een veilinghuis of taxateur raadplegen.

Opnieuw zoeken