Museum Rotterdam

Sjaal1

Op deze pagina vind je persberichten en overig persmateriaal. Alle bestanden zijn te downloaden via onderstaande links.

Actuele informatie:

In de aanloop naar het kampioenschap van Feyenoord ontving Museum Rotterdam steeds vaker het verzoek vanuit het publiek om speciale aandacht te geven aan Giovanni van Bronckhorst. We zijn het hier natuurlijk meer dan mee eens. Woensdag 17 mei is het standbeeld onthuld. Hieronder het persbericht, foto's en achtergrondinformatie.

Voor beeld- en interviewaanvragen of pers gerelateerde verzoeken omtrent Museum Rotterdam kunt u contact opnemen met: Nina Aelbers, n.aelbers@museumrotterdam.nl /  06-13505495. 
Indien u met uw perskaart het museum wilt bezoeken, dient u hiervoor een aanvraag voor toestemming te sturen naar n.aelbers@museumrotterdam.nl.

Voor beeld- en interviewaanvragen aangaande Giovanni van Bronckhorst (en de Foundation) kunt u contact opnemen met Barbara Kathmann barbara@vanbronckhorstfoundation.nl/ 06-144443651.


Beeld Giovannivan Bronckhorst Selfie

Persbericht, 15 mei 2017 - Museum Rotterdam, het stadsmuseum van Rotterdam, vertelt het verhaal van de stad en haar inwoners. Hierbij worden thema’s behandeld die een grote rol spelen in de stad, zoals: zorg, migratie, innovatie én sport. Het laatste thema kwam niet eerder aan bod. Tot nu. Met trots heeft Museum Rotterdam op 17 mei een standbeeld van Giovanni van Bronckhorst onthuld. Download hier het volledige persbericht.

Persbericht
PDF persbericht

Beeldmateriaal horend bij persbericht standbeeld Giovanni van Bronckhorst
Visual 1
Visual 2
Visual 3

Credits foto's door Arie Kievit


Bijlagen Museum Rotterdam
Bijlage informatie Museum Rotterdam

Logo
Logo Museum Rotterdam


Voor meer informatie of beeldmateriaal met betrekking tot de activiteiten van Museum Rotterdam kunt u contact opnemen met:

Vera Korsten telefoon +31 6 408 778 03 v.korsten@museumrotterdam.nl