Die stad kan wat

talent in de stad

Educatie Vo 01

In Rotterdam bepalen leerlingen welke kant onze wereldstad op moet om nog beter te worden. Ze gaan met opdrachten op ontdekkingstocht door Rotterdam en ontmoeten hierbij inspirerende Rotterdammers.

Met nieuwe kennis van het verleden en heden geven ze zichzelf een plek in hun Rotterdam van de toekomst.

Die stad kan wat
Iedereen heeft talent. Daar moet en wil de stad gebruik van maken. Wat kan Rotterdam? Wat kunnen de Rotterdammers en wat kunnen de leerlingen?

Samen kijken we waar Rotterdammers vroeger en nu goed in zijn. Moeten we voortbouwen op succes of juist iets nieuws leren? Welke talenten heeft de stad straks nodig? En wat kunnen ze zelf bijdragen aan de toekomst van de stad?

Te boeken voor schooljaar 2019/2020

duur les: 1,5 uur
voor wie: Leerjaar 1 en 2 VO
kosten: € 60 per 15 leerlingen. Bij meer dan 15 leerlingen wordt er een 2e museumdocent ingezet.
locatie: Museum Rotterdam, Rodezand 26, Rotterdam
telefoon: 0031 (0)10 217 67 50

Voor meer informatie: Ingrid van der Hoeven via 010 - 217 67 67 / reservering@museumrotterdam.nl

Aanmelden via contactformulier