Museum Rotterdam

Ontdek

Hier start Rotterdam!

citytrip Museum Rotterdam

2017 01 28 15 43 37 1

Klaar voor een nieuwe blik op Rotterdam? Iedere dag weer worden wij verrast, geraakt en verblijd door de stad. Iedere dag weer geeft de stad ons nieuwe energie en inspiratie en… we blijven ontdekken! Dat is ons Rotterdam. De stad die ons zoveel geeft, die we in ons hart dragen, vol trots ‘thuis’ noemen en kennen als onze broekzak maar die ons desondanks blijft verwonderen. Rotterdam staat immers nooit stil. Dát is hoe wij de stad willen laten zien.

Met de enthousiaste stadsgids van Marc Organiseert!, die een enorme kennis heeft van alles wat er in Rotterdam gebeurt, ga je op pad om op een unieke manier “Rotterdam te beleven”. De stadsgids wisselt persoonlijke verhalen af met interessante facts & figures over de hotspots en bezienswaardigheden van Rotterdam. Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken, te ervaren en te beleven!

2014 11 26 06 33 06

De Museum Rotterdam Citytrip is een samenwerking van Museum Rotterdam en Marc Organiseert!

  • Entree met rondleiding in Museum Rotterdam incl. koffie met Rotterdams gebak
  • Glaasje Rotterdamsche port onderweg
  • Proeverij in De Markthal incl. 1 Spaanse pincho & consumptie
  • Ontmoeting met Rotterdamse dichter, ooggetuige 14 mei 1940 en veel meer
  • Leuke quiz met Rotterdamse hoofdprijs!

Bezoek de iconen van Rotterdam. Rotterdam Centraal, de Markthal, de Erasmusbrug: gebouwd om te verbazen en te verrassen. De Reus van Rotterdam, het Stadhuis, De Oude Haven, de Erasmus Experience, mooie winkelstraten en de indrukwekkende Brandgrens zijn slechts enkele bijzondere plekken die aangedaan kunnen worden.

Een complete, gevarieerde citytrip dwars door Rotterdam van circa 4 uur is te boeken vanaf circa 15 personen en kan op elke dag en op elk gewenst tijdstip plaatsvinden. Ben je met minder personen? Marc Organiseert! maakt dan graag een voorstel op maat.

Voor alle informatie: Marc Organiseert! info@marcorganiseert.nl / 010-7631584 / 0654217362.

tijden: kan op elke dag en op elk gewenst tijdstip plaatsvinden
duur les: circa 4 uur
kosten: € 45,- p.p. (vanaf circa 15 personen)
locatie: Museum Rotterdam, Rodezand 26, Rotterdam
telefoon: +31 (0)10 217 67 50
Uitgebreide informatie over deze locatie