Museum Rotterdam

Ontdek

Jeugd Vakantiepaspoort

18 juli t/m 30 augustus

Jvp 2020 Adv Eekhoorn

Van 18 juli t/m 30 augustus kan je met je Jeugd Vakantiepaspoort weer terecht bij Museum Rotterdam en Museum Rotterdam '40 - '45 NU.

Museum Rotterdam
Op onze locatie in het Timmerhuis (Rodezand 26) is de tentoonstelling Leeuwen op de Coolsingel te zien. Maak de speurtocht en kom erachter of er leeuwen over de Coolsingel liepen en broden die uit de lucht vielen... Ongelofelijk! Wat is een sterk verhaal en wat is echt waar?

Museum Rotterdam '40 - '45 NU
Onze locatie naast metrostation Coolhaven (Coolhaven 375) staat volledig in het teken van de Tweede Wereldoorlog en het bombardement op Rotterdam.

Kom meer te weten over Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog. Maak de speurtocht en vind een pop met roetvlekken, een blik verkoolde koekjes en een bruidsjurk. Allemaal spulletjes met een verhaal over het bombardement op Rotterdam.

Belangrijk bericht: in verband met bezoek van studenten van de Erasmus Universiteit tijdens de Eurekaweek is de locatie Coolhaven gesloten op 17, 18 en 19 augustus.

Op vertoon van je Jeugd Vakantiepaspoort krijg je gratis toegang tot beide musea. Eén begeleider krijgt 50% korting op de normale entreeprijs.

Meer informatie over het Jeugd Vakantiepaspoort lees je op www.jeugdvakantiepaspoort.nl