Museum Rotterdam

Ontdek

Jeugd Vakantiepaspoort

ontvang een zomers cadeau!

Jvp 2019 Kleur 7 Incl Rpas Voor Witte Achtergrond Rgb
Jazz In Rotterdam Speurtocht 3

Van 20 juli t/m 1 september kan je met je Jeugd Vakantiepaspoort weer terecht bij Museum Rotterdam en Museum Rotterdam´40-´45 NU.

Museum Rotterdam
Op onze locatie in het Timmerhuis (Rodezand 26) staat deze zomer de tentoonstelling Jazz in Rotterdam. Maak kennis met de roaring twenties, waarin onze havenstad zich ontpopte tot een swingende metropool en zie hoe in de jaren '30 de jazzconcerten uitgroeiden tot een historisch hoogtepunt. Versier je eigen flapper girl en swing mee.

Bouwplaats Uitsnede

Museum Rotterdam´40-´45 NU Onze locatie naast metrostation Coolhaven (Coolhaven 375) staat volledig in het teken van de Tweede Wereldoorlog en het bombardement op Rotterdam. In de Bouwplaats leer je hoe je meewerkt aan een fijne stad. Je bouwt niet met steen en cement, maar met elkaar. Spelenderwijs los je conflicten op, onderzoek je de grenzen van de vrijheid en ontdek je het verschil tussen een democratie en een dictatuur.

Op vertoon van je Jeugd Vakantiepaspoort krijg je gratis toegang tot beide musea en je mag een leuk zomers cadeautje uitzoeken (op=op). Eén begeleider krijgt 50% korting op de normale entreeprijs.

Meer informatie over het Jeugd Vakantiepaspoort lees je op www.jeugdvakantiepaspoort.nl.