agenda 18 maart 2018

700 jaar Rotterdammers en hun stad

Coolsingel Beurs
Bron: Cas Oorthuys - Nederlands Fotomuseum

In zijn nieuwe boek 'Coolsingel, 700 jaar Rotterdammers en hun stad' vertelt Paul van de Laar de geschiedenis van de Coolsingel: van middeleeuwse stadsgracht tot boulevard van emoties. Speciaal voor de tentoonstelling COOLSINGEL geeft hij diverse lezingen, elke lezing een ander thema. Hoe kon het gebeuren dat de straat een, volgens velen, ongezellige en zakelijke verkeersader is geworden?

data:
zondag 18 maart 2018 - Boulevard van emoties (locatie lezing: WTC. Let op, beperkt plek: inschrijven via d.reitsma@museumrotterdam.nl)

Uiteraard is 'Coolsingel, 700 jaar Rotterdammers en hun stad' te koop bij de museumbalie.

data: zondag 18 maart 2018
tijden: 14.00 uur
kosten: gratis voor bezoekers van Museum Rotterdam. Aanmelden is noodzakelijk voor de lezing van 18 maart (WTC). Je kan je via d.reitsma@museumrotterdam.nl aanmelden.
locatie: WTC Rotterdam