Museum Rotterdam

Ontdek

agenda 3 maart 2018

NIGHT of COOL

Museumnacht 2018

Mr Nightof Cool A4 01

Cultuurclubbers, museummaniakken en nieuwsgierige nachtvlinders opgelet! In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je natuurlijk tijdens Museumnacht010!
Op zaterdag 3 maart 2018 openen ruim 40 Rotterdamse musea en culturele instellingen van 20.00 tot 01.00 hun deuren. Gezamenlijk brengen zij een uniek programma met de mooiste exposities, uitzonderlijke collecties, onverwachte performances en opmerkelijke workshops.

NIGHT of COOL
Museum Rotterdam transformeert tijdens de Museumnacht naar een retro versie van danspaleis Pschorr; hét symbool voor het vooroorlogse uitgaansleven in Rotterdam. Bij Museum Rotterdam is deze avond van alles te doen, te beluisteren en te zien!

In samenwerking met SUPERWOW Agency (de creatieve koppen achter NOW&WOW) presenteert Museum Rotterdam 'NIGHT of COOL'. Een avond met poëzie, fijne deuntjes, onvergetelijke performances en een COOL exhibition.

Bezoek de tentoonstelling COOLSINGEL in het avondlicht; een unieke belevenis! Stadsdichter Derek Otte draagt voor uit zijn nieuwe bundel TOFLOF en COOL food en drinks zijn verkrijgbaar bij THOMS Underground Bar.

Dansen in het museum? Ook dat kan! Voetjes van de vloer met DJ (en partygoeroe) Ted Langenbach en Jeff Solo. Van toppers van toen tot hits van nu; deze bekende Rotterdammers zorgen voor een onvergetelijke party night.

NIGHT of COOL; een feest voor alle partypeople uit het verleden, heden en de toekomst!

data: zaterdag 3 maart 2018
tijden: De avond start om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur.
kosten: Aan de balie van Museum Rotterdam kunnen geen tickets worden gekocht. Tickets zijn enkel te koop via https://www.museumnacht010.nl
locatie: Museum Rotterdam, Rodezand 26, Rotterdam
telefoon: 0031 (0)10 217 67 50
Uitgebreide informatie over deze locatie