agenda 27 oktober 2018

Stadswandeling 25 jaar Hotel New York

story of pioneers

Foto Voor 25 Jaar Hny Tour

Op 5 mei 2018 vierde Hotel New York zijn 25-jarig jubileum. Aanleiding voor Museum Rotterdam om op een bijzondere wijze een ode te brengen aan dit markante hotel. De tentoonstelling neemt je mee op een tijdreis door negen uniek vormgegeven kamers: van het verhaal van de eerste pioniers; de landverhuizers, van de HAL, de cruiseschepen, de Kop van Zuid tot de hotelpioniers.

Tijdens de speciale Hotel New York-stadswandeling bezoek je samen met de enthousiaste stadsgids van Marc Organiseert! de tentoonstelling Hotel New York - story of pioneers in Museum Rotterdam. Vervolgens wandel je naar de watertaxi bij de Leuvehaven, welke je naar de Wilhelminakade brengt. Om tenslotte bij Hotel New York achter de schermen te kijken en heerlijk te lunchen.

De stadswandeling start om 11.00 uur ‘s morgens met een bezoek aan de tentoonstelling en eindigt rond 15.00 uur met de lunch bij Hotel New York.

Let op: de reeds geplande data zijn vol. Indien je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe stadswandelingen, stuur dan een e-mail naar marc@marcorganiseert.nl.

data: zaterdag 27 oktober 2018
kosten: € 45,- p.p.