Museum Rotterdam

Ontdek

agenda 6 juni 2020

Verhalencafé

Datum nader te bepalen i.v.m. de corona-maatregelen

Verhalencafé Ontmoet De Stad 5 Oktober
Bron: Arthur Geursen

Het Verhalencafé
In 2020 vinden vier Verhalencafés in Museum Rotterdam plaats. De verhalen die Museum Rotterdam verzamelt in onze collectie van het Echt Rotterdams Erfgoed zijn het startpunt van het Verhalencafé. De rijkdom aan Rotterdamse belevenissen groeit steeds groter.

De Verhalencafés in Museum Rotterdam plaats op de volgende data:

Zomercafé: zaterdag 6 juni

Tijdens het lentecafé vertelt Stichting APNA over hun kleurrijke festiviteiten rondom het Holi en Divali Festival. Ook is Guido de Groot, directeur Rotterdam Bluegrass Festival, te gast en vertelt het succesverhaal van het Rotterdam Bluegrass Festival wat dit jaar hun tienjarig jubileum viert. Onze ‘huisdichter’ Miguel Santos draagt een gedicht voor rondom de laatste ontwikkelingen in de stad, Via Kunst onthult nieuwe kunstwerken, de Nico Adriaans Stiching deelt een intrigerend verhaal over hún Rotterdam en we testen jouw kennis over muzikaal Echt Rotterdams Erfgoed met een leuke quiz.

Herfstcafé: zaterdag 3 oktober
Wintercafé: zaterdag 12 december

Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over de Verhalencafés op locatie.

Verhalenverteller worden?

Maar we willen natuurlijk meer verhalen horen, misschien heb jij wat te vertellen? Schuif dan aan bij onze Verhalenvertellers en laat je inspireren door Rotterdammers die aanpakken.

De smaak te pakken? Wordt ook Verhalenverteller in Museum Rotterdam. Informatie en opgeven: echtrotterdamserfgoed@museumrotterdam.nl

De Verhalenvertellers is een project van de Leer Werk Gemeenschap (LWG) Agents for Social Change van de Hogeschool Rotterdam binnen Museum Rotterdam.


data: zaterdag 6 juni 2020
tijden: 14:00 tot 16:00 uur
kosten: vrije inloop: toegang, deelname en koffie & thee gratis.
locatie: Museum Rotterdam, Rodezand 26, Rotterdam
telefoon: +31 (0)10 217 67 50
Uitgebreide informatie over deze locatie