Museum Rotterdam

  Hotel New York

PERS

Op deze pagina vindt u persberichten en overig persmateriaal.

Actueel: Op 5 mei 2018 viert Hotel New York zijn 25-jarig jubileum. Aanleiding voor Museum Rotterdam om op een bijzondere wijze een ode te brengen aan dit markante hotel. De tentoonstelling: Hotel New York, story of pioneers, opent op 4 mei en vertelt het indrukwekkende verhaal van een stadsicoon. Hieronder meer.

Voor een plek op onze perslijst, interviewaanvragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Nina Aelbers, n.aelbers@museumrotterdam.nl / 06-13505495. 

Indien u met een perskaart het museum wilt bezoeken, ontvangen wij graag – vooraf – uw aanmelding via: n.aelbers@museumrotterdam.nl.  

Voor meer informatie of beeldmateriaal met betrekking tot de activiteiten van Museum Rotterdam kunt u contact opnemen met Vera Korsten via 06-40877803 / v.korsten@museumrotterdam.nl.

Frits J. Rotgans/Nederlands fotomuseum

Rotterdam 18 januari - Op 5 mei 2018 viert Hotel New York zijn 25-jarig jubileum. Aanleiding voor Museum Rotterdam om op een bijzondere wijze een ode te brengen aan dit markante hotel. De tentoonstelling: Hotel New York, story of pioneers, opent op 4 mei en vertelt het indrukwekkende verhaal van een stadsicoon. lees hier het volledige persbericht

Persbericht
- Persbericht Nederlands
- Persbericht Engels
- Persbericht Duits

Beeld
Visual 1 (credits Sem Presser - MAI)
Visual 2 (credits Frits J. Rotgans/Nederlands fotomuseum)
Visual 3 (credits Collectie Cees Zevenbergen)
Visual 4 (credits Rotterdam Image Bank)
Visual 5 (credits Hotel New York)
Visual 6 (credits Rini Bleeker)
Visual 7 (credits Hotel New York)
Visual 8 (credits Hotel New York)
Poster Hotel New York
Campagnebeeld (Credits Onno Blase)

Credits Beeldmateriaal

Logo´s
Logo Hotel New York
Logo Museum Rotterdam