Museum Rotterdam

Ontdek

Thoms

2018 Thoms 012

THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam, het stoere broertje van THOMS Restaurant & Underground Bar, is geopend:

"Tussen de brouwketels, taptafels en de langste bar van Rotterdam en een heerlijk terras geniet je met je vrienden van VERS bier, goed eten en mooie verhalen!

In THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam wordt vers bier gebrouwen, (zelf) getapt en gedronken. Dat het bier vers geschonken en dus gedronken wordt is bijzonder. Het gebrouwen bier gaat namelijk ongefilterd en ongepasteuriseerd naar de taptanks voor gebruik waardoor de smaakbeleving maximaal is. We hebben vijf vaste bieren op de tap: THOMS Keilen, THOMS Weizen, THOMS Hoppy Pale Ale en THOMS New Engeland I.P.A. Daarnaast hebben we steeds een ander bier op de wisseltap.

Naast bier is er een ruim assortiment jenever en gin uit Rotterdam en Schiedam. En lekker eten hebben we ook. Samen met sterrenchef Gert Blom hebben we een mooie kaart gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een gerse bierplank, heerlijke gegrilde burgers van Black Angus beef met in bier gekarameliseerde ui, en Kip in Bier. Een hele entrecote of een hele zalm delen met vrienden kan ook. Helemaal leuk om dit aan een van de vier taptafels te doen waar je je eigen bier kunt tappen.

THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam zit aan de achterkant van het stadhuis aan het Raamplein. Wanneer je aan de Meent vanaf de Coolsingel de eerste straat links ingaat (Rode Zand) dan vind je ons na het Museum Rotterdam. Graag tot snel!"