Museum Rotterdam

Ontdek

PERSBERICHT: 10.000ste bezoeker Museum Rotterdam ´40-´45 NU

10.000e

Een paar weken geleden ontvingen wij onze 20.000ste bezoeker op De Aanval in Heijplaat. Op 29 juli een was er een mijlpaal voor onze andere locatie: Museum Rotterdam ´40-´45 NU aan de Coolhaven in Rotterdam. Daar ontvingen wij de 10.000ste bezoeker sinds de opening op 27 maart 2015. Een gelegenheid die we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan!

De 10.000ste bezoeker, de nietsvermoedende mevrouw Monteiro de Macedo, kwam binnenwandelen met haar drie kleinkinderen voor een bezoekje aan het museum. Onze medewerkers barstten los in applaus en gaven de verbaasde mevrouw Monteiro de Macedo een grote bos bloemen. Dat gebeurt een mens niet vaak!

Een beetje verbouwereerd was ze wel. Maar ook blij met de prachtige bos bloemen en het kado-pakket. Daar zaten behalve wat interessante boeken ook een paar leuke presentjes voor de kleinkinderen bij. Alsof we hadden geroken dat de 10.000ste bezoeker kinderen bij zich zou hebben. Wij zijn trots op deze nieuwe mijlpaal.

Ondanks de verwarring die bij sommige mensen bestaat over locatie van de twee tentoonstellingen, die beide de Tweede Wereldoorlog als thema hebben, weet het bezoek ons goed te vinden. Wanneer u een van de tentoonstellingen gaat bezoeken lees dan nog even goed de bezoekersinformatie.